top of page

Ha lezer én kijker,

leuk dat je mijn website bezoekt.

Brechtje Roos heet ik en ik ben fulltime zzp-creatieveling op het gebied van illustratie, tekst en muziek. Als illustrator werk ik vooral autonoom.

Mijmerend kijken en lezen. Citaten bewaren. Kijkend wandelen. Vormen schetsen. Spelen met lijntjes doe ik al zo lang als ik me kan herinneren. Oude schetsboeken staan vol.

Na mijn afgeronde conservatoriumstudies verdiepte ik me een aantal jaar in beeldend creëren op de Rietveld Academie Amsterdam en de Koninklijke Academie Beeldende Kunst in Den Haag.

la musica©brechtje roos 2018.png
la musica©brechtje roos 2018.png

Daarna combineerde ik een tijd muziek met vormgeving slash illustraties: voor mijn eerste website, concerten, drukwerk al of niet voor lieve opdrachtgevers, flyers en voor fans die me financieel support gaven, tekende ik illustraties en gaf ik vorm. Op textiel, kaarten en gebruiksvoorwerpen.

En dat doe ik per NU weer. Voor tout le monde.  Te gek (en supportive) als jij af en toe iets aanschaft. Voor jezelf of iemand anders. Jij blij. De gelukkige ontvanger..ehh..blij. En ik blij. Jouw energie laat de mijne verder stromen. Zowel muzikaal als beeldend. Waarvoor dank.

Mijn werk is in Zwolle te koop. Mogelijk komen daar online platforms en meer verkooppunten op locatie bij. Ken of ben jij een leuke plek waar mijn werk past? Contacteer me.

 

Autonoom werk. Meestal digitaal getekend. Af en toe verkoop ik unieke collages en pentekeningen. Die zijn direct bij mij te verkrijgen.

Speciale illustratieverzoeken? Laat het me weten. Ik teken ervoor.

Spread the word.
Spread the illustrations, waarvoor dank!

Brechtje

PS Nieuwsgierig naar mijn muzikale werk? Check Hoor!, Brechtje Roos & MultiMuse. Voor luisteraars en spelers.

bottom of page