top of page

Hoe betalen

 

Hieronder eerst alle praktische betaalinformatie. Daaronder vind je tekst en toelichting op supporteren.

Betalen* en/of doneren doe je rechtstreeks op mijn rekeningnummer NL69 TRIO 0390460753 t.n.v. BR Roos o.v.v. je naam, mail, adres + naam van het werk of als je doneert ‘donatie’.

*Voor betalingen pols je eerst mij voor de verzendkosten. Na betaling huppel ik voor jou naar de brievenbus. Beland je hier omdat je de QRcode op bijvoorbeeld de Artsale CW12 scande. Check de prijslijst ter plekke. Of klik op de afbeelding van jouw keuze voor de prijs. Donaties kun je spontaan doen!


Bij donatieplatformen gaat ca. 6% van je donatie naar het platform. Bij old skool overmaken gaat 100% van jouw geld (belasting- en btw-vrij) naar projecten. Zo komt je hele donatie terecht in de mini-circulaire kunsteconomie van deze multi-creatieveling. Waarvoor dank!

 

Met jouw bijdrage zorg je voor meer gevoelige luisteraars en kijkers in de wereld. Iets waar ik hard mee bezig blijf. In goede en slechte tijden. Luisterspecial Frisse Oren januari '24 wordt dankzij donaties ook (deels) toegankelijk voor mensen met veel muziektrek, maar minder geld.

Luisterprojecten sponsoren kan altijd. Neem dan contact op om te bespreken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Tekst & ...

 

Mijn streven is om als multi-creatieveling (illustrator, muzikant en muziekverteller) onafhankelijk te blijven van de grillige wereld, subsidie of een bijbaantje waarin mijn volle potentie niet ten volle benut wordt. Dat lukt sinds 2000 als ondernemend zzp-er. Het wordt wel lastiger in post-coronatijd. #understatement 

Als creatieveling op het gebied van tekenen en muziek zet ik mensen stil in onze hectische wereld. Met 'fijnzinnig krachtige tekeningen', aldus een kijker. Met luisterprojecten 'die voor rust en bezinning' zorgen, aldus luisteraars. Met artikelen op eigen site en bij o.a. Cultuurpers inspireer ik mensen. Als contrast op deze overvolle, soms best oppervlakkige, snelle wereld. Ik breng mensen samen. Zet stil. Prikkel. Raak aan.

Waardeer je dat? Ik merk het graag. Maak je gift handmatig over naar bovenstaand rekeningnummer. Met jouw support worden meer mensen gevoed door kunst.

ToelichtingNa een bijzondere Corona- en een intense blessuretijd die daarop volgde, ben ik sinds juli'23 weer 100% aan het werk. Corona leerde me nog beter wat belangrijk is voor mij: projecten ontwikkelen met een sociaal-artistieke insteek. Mijn huidige woonomgeving (Huis Assendorp- huis voor jong en oud) bevestigt dat. In huis luister ik naar kleine wensen van bewoners. Die wens vertaal ik in beeld en tekst. Waarna ik posters en persberichten verspreid. Vrijwillig.


Recente resultaten


Danny de Tekkel werd na maanden thuiszitten eindelijk weer uitgelaten door een vrijwillig team uitlaters, buur Nellie klaverjast zich eindelijk een slag in de rondte en van de zomer maakten een aantal HA-bewoners kennis met Tai Chi. Projecten waar ik graag mijn communicatieskills voor blijf inzetten. Met jouw support kan dat.

 

La Musica


Als muziekverteller en muzikant zet ontwikkel ik muziekprojecten sinds 2000. Zie hier voor meer info. Als illustrator begeef ik me vanaf 2023 openlijker in de wereld. Met een website. Meer reuring op de sociale media en met mijn werk in warenhuis Blauwdruck Zwolle.

Tot nu lukt het me nog steeds om onafhankelijk van de veranderlijke wereld, subsidie of een bijbaantje fijnzinnig krachtige* projecten voor de ontvankelijke medemens te ontwikkelen. In de vorm van bijvoorbeeld luistercursus, postkaart, les, klein artwork, een sociaal huisproject of column.

Voor een deel van die projecten krijg ik betaald. Een deel is vrij werk of vrijwillig. En dat kost op allerlei vlakken energie.

Ik geef die energie dolgraag en ontvang het in retour. Al kan ik er vaak nét brood van kopen. Met financiële support kan dat meer en bestendiger gebeuren. Energie van jou. Van sponsors. Want ik blijf liever weg van subsidies. Vooral van het grillige beleid dat daarbij hoort.


 

bottom of page